torstai 26. marraskuuta 2009

Hei ystävät, aletaanhan bloggaamaan

Toistaiseksi ei kukaan ole uskaltautunut kirjoittamaan tähän blogiin. Minä siirryn siis joukon kärkeen ja raivaan pusikon kulkukelpoiseksi muille. - Hyvä naiset - ja miksei miehetkin, täällä emme törmää hämähäkkeihin emmekä muihin jalallisiin tai niljakoihin pikku eläimiin. Luontohan on kuten tunnettua siitä epämiellyttävä paikka, että siellä tuppaamme törmäämään eläimiin. Isot menevät karkuun, mutta pienet eivät ehdi ja sen vuoksi näitä yhteentörmäyksiä juuri pienten kanssa tapahtuu.

Voi miten ne säikäyttävät meidät naispoloiset! Nämä pikku elinkumppanimme aiheuttavat valtaviin mittasuhteisiin paisuvan fysiologisemotionaalisen kriisin, kun ne sattuvat tippumaan vaikkapa niskaan. Onneksi meillä on rohkeita miehiä, jotka sitten poistavat nämä yllä mainitut otukset iholtamme tai vaatteistamme ja kehomme vapautuu tästä puistattavasti, ahdistavasta kauhun tilasta, joihin meidät on vasten tahtoamme ajettu.

Mitäpä tähän enää lisäämään. Jään odottelemaan avauksianne.

Ritva

3 kommenttia:

 1. On olemassa hauska pitkäjalkainen hämähäkki. Syksyisin se tulee sisälle hauskoin pitkin askelin. Se askeltaa mukavan rauhallisesti eikä säikäyttele naispoloja. Tämä hämyri on myös hyödyllinen. Se syö monia kodeissamme asustelevia (itseään pienempiä)ötököitä.

  VastaaPoista
 2. Nämä verkkohämähäkit ovat vielä silleen metkoja, että jättävät hajuttomia jälkiä peräänsä ja sitten syntyy verkostoja verkkoon, blogeista blogosfääri tai jotain sen tapaista. Onnea ja oppimisen intoa vain opeverkkoon ja verkossa seikkaileville opeille :)

  VastaaPoista
 3. OPEVERKKOLAISET!
  Onko iskenyt verkkoaraknofobia? :-)
  Missä muiden kommentit?
  Nyt reippaasti blogiin kirjoittelemaan!

  Lähetelkää omien blogienne osoitteita myös, niin saadaan tosiaan aikaiseksi oikea blogien blogi, blogosfääri. Se olisi hienoa!

  VastaaPoista